Palaute.

Asiantuntevaa palvelua Volkswagen-jälleenmyyjiltä

Kaikissa omaa autoasi koskevissa tai muissa mallistoon tai huoltoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa, ota yhteys lähimpään Volkswagen-jälleenmyyjään. Jälleenmyyjämme auttavat sinua asiassasi nopeasti eteenpäin.

Palaute Volkswagen-maahantuonnille

Mikäli haluat jättää yleistä palautetta Volkswagen-maahantuontiin esimerkiksi tuotteistamme, jälleenmyyjäverkostomme toiminnasta, palveluidemme sisällöstä ja laadusta tai www-sivuistamme, voit käyttää oheista lomaketta.

Huomioithan, että huolellisesti täytetty lomake helpottaa ja nopeuttaa asiasi käsittelyä.
Oliko auto ostettaessa
Yhteydenottotapa
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä


Yhteystiedot

Sulje rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Palautelomakkeen kautta palauterekisteriin tallennetaan Teitä koskien vain luovuttamanne yhteystiedot.

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niiden keräämisen käyttötarkoituksena on mahdollistaa yhteydenpito palautteenantajan, maahantuojan asiakaspalvelun ja jälleenmyyjäverkoston välillä. Tietoja ei luovuteta VV-Auto Group Oy:n, sen jälleenmyyjäverkoston tai sen teknisten palveluntoimittajien ulkopuolelle.

Palautteen antajalla on henkilötietolain 26§:n mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja palauterekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterin ylläpitäjälle kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna tai esittää pyyntö henkilökohtaisesti rekisterin ylläpitäjän luona.

Asiakaspalvelu
VV-Auto Group Oy
Tikkurilantie 123
PL 140
01511 Vantaa

Sulje rekisteriseloste